Megosztás
Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kép   Bemutatkozás

Tóthné Bocsi Szilvia vagyok. 1971.06.18-án születtem Budapesten. 1993 óta élek házasságban férjemmel, két nagy lányunk van. Eredeti szakmám fodrász és maszkos. Dolgoztam színházban, filmgyárban, szépségszalonokban. Jelenleg is vezetek egy  szépségszalont, a húgommal együtt.

Mindig is szerettem emberekkel foglalkozni.

 Igazi "hivatásomnak" a tanácsadást, segítést tartom. Körülbelül húsz éves korom óta járok különböző tanfolyamokra, ahol igyekszem minél jobban megismerni önmagam és felkészíteni magam arra, hogy másoknak is tudjak segíteni, ha elakadtak az élet útvesztőjében. Ehhez nagyrészt saját utam tapasztalatait, és nagyra becsült tanáraim tapasztalatait, tanításait használom fel.

Személyes hitvallásom, hogy az Élet egy tanulópálya, ahol tapasztalatok által fejlődhetünk. Vannak itt már sokmindent megtapasztalt lelkek, és vannak olyanok is, akik még csak óvodába járnak. Minőség-szintbeli különbség nincs, csak tapaszatal-mennyiségbeli különbség. Ebből következik, hogy senkinek sincs joga elítélni egy másik lelket, de viselkedésével joga van nem egyetérteni, hiszen egyforma teremtmények vagyunk, de különbözöképpen reagálunk a világra. Hiszem, hogy nincsenek „véletlenek”, hogy a Sors nem ellenünk van, hogy nem történhet velünk olyan, ami nem feltétlenül szükséges a tanulási feladatunkhoz. Mindannyian hatással vagyunk egymásra, ezért felelősséggel tartozunk saját viselkedésünkért. Tudom, hogy ezt a szemléletmódot nem olyan egyszerű követni, mikor úgy érezzük, hogy „most megtépáz az Élet” minket. Ezért nagyon fontosnak tartom, hogy tisztában legyünk saját és mások kompetenciájával. Ha tudom, hogy milyen erőforrásaim, milyen hiányosságaim vannak, és mi a vállalt feladatom erre az életre, akkor meg fogom érteni, hogy mi miért történik velem, és min kell még dolgoznom.

Nem gondolom, hogy mindenre megtalálhatjuk a minket kielégítő választ itt a Földön. Hiszen az Univerzum, a Mindenség gondoskodott róla, hogy csak a számunkra lényeges dolgokról kerüljön le a fátyol. Ezért kénytelenek vagyunk azzal foglalkozni, amiért itt vagyunk. Ez pedig nem más, mint önmagunk. Ez nem egy nárcisztikus kijelentés, mert nem azt mondtam, hogy senki mást nem kell szeretni magunkon kívül, hanem azt, hogy végső soron csak magunkért vállalhatunk felelősséget. De azt is vallom, hogy mivel hatással vagyunk egymásra, nem lényegtelen, hogyan viselkedünk, milyen az attitűdünk.

Ehhez időnként meg kell állnunk, és tükörbe kell néznünk!

Ebben tudok én segíteni, hogy együtt megfejtsük mit látsz a tükörben.

Az önismeret szintjéig tudok segíteni a foglalkozásokon, az általam ismert módszerek keretein belül. Ha terápiára is szükséged van, a megfelelő háttér biztosított pszichológus tanáraimnál, illetve adott esetben szupervíziós segítséget is igénybe tudok venni náluk!
 

 

 

Kép

                                                                                                                                                                      Tartok egyéni tanácsadást és kiscsoportos önismereti foglalkozásokat is.

 

Tanulmányaim:

- 1993          Agykontroll

- 1994-1995 Személyiségfejlesztő kurzus

- 1995          Természetgyógyászat: Reflexológia, Energetika

- 2003-2007 Asztrológia képzés, tanácsadói ismeret ( Takács Tibor)

- 2005-2006 Tranzakcióanalízis, kommunikációs ismeretek,NLP (Kelemen Móni)

- 2005-2006 Pszichológia fejlődéslélektan, önismeret (Kelemen Móni)

- 2006-2007 Kineziológia alapjai 1,2+ AFT (Kelemen Móni)

- 2006-2009 Humanisztikus asztrológia, patológiás pszichológia (Rákos Péter - Féderer Sára)

- 2008-2009 Hellingeri Családfelállító képzés (Peter Orban)

- 2009-2010 Pszichológiai asszisztens képző (Best Work)

- 2010 Jobb-agyféltekés rajz tanfolyam

- 2010 Hipno- tanfolyam (folyamatban!)

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

gereyeszter@freemail.hu

(Gerey Eszter, 2010.09.12 11:37)

Gratulálok, Szilivkém !

Nagyon nívós, hiteles a honlapod. Már úgyis érdeklődött egyik barátnőm horoszkóp elemzés címen. Úgyhogy rögtön el is küldem neki.

Gratulálok,
Eszter

 

 

Profilkép


Képgaléria


Utolsó kép


Elérhetőség

Tóthné Bocsi Szilvia

Budapest 1171
Körömvirág utca 24

30-851 0853

lelektukor@citromail.hu

Levelezőlista
Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>

CURRENT MOON

Statisztika

Online: 1
Összes: 37552
Hónap: 1490
Nap: 66